مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

شاخ و شانه‌کشی نخست وزیر کانادا برای گوگل

نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد که آزمایش مسدودسازی اخبار گوگل در کانادا اشتباهی وحشتناک از جانب این شرکت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد که مسدود کردن محتوای خبری توسط گوگل و در واکنش به لایحه دولت، اشتباهی وحشتناک است. این لایحه گوگل را مجبور می‌کرد تا برای محتواهای خبری به ناشران مبلغی را پرداخت کند.

 

گوگل این هفته اعلام کرد که در حال آزمایش مسدود کردن دسترسی برخی از کاربران کانادایی به اخبار به عنوان پاسخی به قانون اخبار آنلاین دولت ترودو است که انتظار می‌رود این قانون به تصویب برسد. ترودو، در گفت وگو با خبرنگاران در تورنتو، گفت که مسدود شدن اخبار در کانادا موضوعی است که او را آزار می دهد. او اعلام کرد از اینکه گوگل به جای پرداخت مبلغ به روزنامه نگاران تصمیم گرفته دسترسی کانادایی‌ها را به اخبار مسدود کند متعجب شده است.

 

وی گفت:«من فکر می‌کنم که این اشتباهی وحشتناک است و می‌دانم که کانادایی‌ها انتظار دارند روزنامه‌نگاران برای کاری که انجام می‌دهند، دستمزد خوبی دریافت کنند.»

 

قانون اخبار آنلاین که دولت ترودو سال گذشته ارائه کرد، قوانینی را برای پلتفرم هایی مانند فیسبوک و گوگل جهت مذاکره در مورد معاملات تجاری و پرداخت به ناشران اخبار ایجاد کرد. این قانون ماه دسامبر در مجلس عوام کانادا به تصویب رسید.

 

فیسبوک همچنین نگرانی هایی را در مورد این قانون مطرح کرد و هشدار داد که ممکن است مجبور شود اشتراک گذاری اخبار را در پلتفرم خود مسدود کند.

 

گوگل هنوز به این سخنان واکنشی نشان نداده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار